KONSULENT I ENFAMILIE

Enfamilie er fokuseret på et stærkt team.

-Ressourcer, trivsel og udvikling i teamet har betydning for at Enfamilie kan bidrage med udvikling, trivsel og ressourcer hos familierne Enfamilie møder.

Enfamilie består af en gruppe af konsulenter i hele Danmark med forskellige kompetencer.

Sammen repræsenterer vi mange og forskellige kompetencer og erfaringsgrundlag. Sammen påtager vi os større og komplekse opgaver, der forudsætter forskellige kompetencer.

Enfamilie har løst forskellige familierettede indsatser siden Enfamilie blev etableret. Blandt andet kan nævnes diagnoser, spiseforstyrrelse, alkoholproblematikker, vold i familien, etniske familier samt spædbørns familier.

Maja

Familiekonsulentent 

i Enfamilie

Maja fortæller om sit
arbejde i Enfamilie.

“Det giver min hverdag endnu mere mening at være en del af, at hjælpe en familie på rette vej. Ud fra min faglige og personlige viden, ved jeg hvor vigtig en forskel det er for en familie, at få den rette hjælp, samt hvor store konsekvenser det kan have for en familie ikke at få den.

 

Jeg finder stor glæde i at kunne opbygge en relativ hurtig og tryg relation, og på den måde skabe en tryghed i familien, så vi sammen kan hjælpe hinanden på rette vej.

 

Jeg har følt et enormt engagement for arbejdet med familierne, også kollegaerne i mellem. Der er en gensidig enighed og åbenhed, og det er dejligt at være en del af en arbejdsplads hvor man løfter i flok, og hvor alle kan ytre sine meninger så vi på den måde kommer vidt omkring fagligt.”