10 gode rytme i vores lille familie

Vi tror på rytmer i vores lille familie og med vores udvidede familie. Det er godt for os at vide hvordan dagene er inddelt og hvordan dagen går bedst. Der er plads til mange forbedringer, og mere fokus på alle vores gode intentioner om at ville være Én familie og en familie der rækker ud over os selv.


Her kommer de:                                               

  1. Morgenmad, ja det foregår lige pt med en ipad og Ramasjang. Vi starter stille og roligt op for alle parter. Derefter er der tøjiførning, og det er jo en bedrift i sig selv. Derfor ro til morgenmad.  
  2. Vi prøver gerne at læse en bog inden vi tager overtøj på om morgenen, det lykkes næsten.
  3. Snacktid hver eftermiddag kl. 15.30, det er en fast ting. Når man kommer hjem fra BH/vugger så er der frugt eller boller. Ca. en gang om ugen er det nede hos farfar og farmor. Det er så hyggeligt.
  4. Næsten hver dag mellem 17.15 og 18 så er der Ramasjang, det er bare ligesom da jeg var barn. Der var der jo Børnetime vi så hver dag, og det var VIGTIGT!
  5. Efter aftensmaden sætter vi musik på eller læser bøger.
  6. Til puttetid læser vi godnathistorier, synger godnatsange og beder for dagen og mennesker vi kender.
  7. Onsdag har vi næsten altid gæster, et delemåltid hvor alle bidrager til bordet.
  8. Fredag er der Disneyshow og slik ligesom i så mange andre danske hjem. De voksne prøver dog at få en cocktail mellem 17 og 18, som vores ældste siger, det er også fordi i snakker sammen. SÅ ja tak til fredagshygge og tid!
  9. Lørdag og søndag morgen spiser vi boller, æg, pølser og snakker.
  10. Søndag der går vi i kirke om eftermiddagen, børnene er i børnekirke, men samtidigt er vi afsted alle mand og gør noget sammen. Vi ser venner og nyder fællesskabet.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *